VerdiClean Stoomreiniging

Bestrating

Bestrating reinigen? VerdiClean te Sint-Gillis-Waas reinigt al uw bestratingen en verhardingen, zoals houten terrassen en opritten in beton. We doen dit met stoom. Stoomreiniging is een milieubewuste techniek voor een perfecte reiniging met langdurig resultaat.

Oprit stoomreinigen

Bestrating reinigen

Stoom verwijdert snel en efficiënt hardnekkig vuil. Bovendien is het milieuvriendelijk en vermijdt het beschadiging aan de ondergrond. Er zijn geen bijkomende producten nodig, wat het werk budgetvriendelijk maakt. Daardoor kunnen we snel en proper te werk gaan.

Oprit stoomreiningen

Door water onder hogedruk te verhitten ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 150 °C. De zorgvuldigde afgestemde combinatie van stoom, water en zuurstof zorgt voor een perfecte verwijdering van het vuil.

Terras stoomreiningen

Wij leveren snel en proper werk. Omdat we met stoomreiniging werken, heeft u geen restafval en moeten we geen dure reinigingsproducten te gebruiken. Daarom is stoomreiniging ook een zeer budgetvriendelijke oplossing.

Waarom kiezen voor VerdiClean te Sint-Gillis-Waas?

VerdiClean is al jaren actief in de sector van industriële reiniging voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een jarenlange ervaring en know-how. Dit is uniek in onze branche. Bijgevolg kunnen wij onze klanten op de best mogelijke wijze helpen.

Sommige terrassen werden 25 jaar of langer niet onderhouden. Het team van VerdiClean gaat er dan tegenaan! Wat anderen onmogelijk achtten, realiseerden wij binnen budget en met volle tevredenheid van de klant. 

Al onze behandelingen zijn getest en hebben geen nadelige impact op het milieu. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke innovatieve technologieën. Zoals stoomreiniging, borstelreiniging, e.d. Bijgevolg is VerdiClean dan ook een groene onderneming!

We werken snel, efficiënt, prijsbewust en met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Voor vandaag, maar ook voor de volgende jaren, want onze oplossingen zijn voor de lange termijn.

Wanneer beroep doen op VerdiClean?

Betonnen of houten terrassen schoonmaken in regio Waasland? Van opritten met klinkers tot parkings in gietbeton of parkeergelegenheden in tegels, VerdiClean uit Sint-Gillis-Waas, tussen Beveren en Sint-Niklaas krijgt het proper voor u!

Op zoek naar stoomreiniging voor uw bankirai dakterras of zomerterras? Groenaanslag verwijderen van uw oprit? Geen probleem! VerdiClean is gespecialiseerd in het reinigen met stoom van elk soort bestrating of verharding.

Terrastegels schoonmaken te Stekene? Bankirai terras reinigen te Temse? Klinkers reinigen te Waasmunster? Elk type bestrating zoals opritten en terrassen kan VerdiClean schoonmaken én dit voor lange termijn. Geniet opnieuw van uw terras!

Houten, beton of tegelterras reinigen of oprit schoonmaken?

"VerdiClean heeft prachtig werk geleverd. Snelle service. Onze oprit ligt er weer proper bij. Bedankt Thomas!"
Dental Clinic Micholt

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean