VerdiClean Stoomreiniging

Dak reinigen

Uw dak laten reinigen? VerdiClean te Sint-Gillis-Waas reinigt alle soorten daken, van leien tot dakpannen. Zadeldak of pannendak? Geen probleem! Wij reinigen met stoom. Stoomreiniging is een milieubewuste techniek voor een perfecte reiniging met langdurig resultaat. Interesse? Nood aan een proper dak? Vraag uw gratis offerte voor dakreiniging aan!

Dakcoating plaatsen

Dak ontmossen

Daken kunnen heel erg lijden onder weer, wind en natuur. Stoom verwijdert snel en efficiënt hardnekkig vuil. Daarbovenop is het milieuvriendelijk en vermijd het beschadiging aan de ondergrond. Er zijn geen bijkomende producten nodig, wat het werk budgetvriendelijk maakt.

Dakcoating plaatsen

Is uw dak vuil en uw wil een extra bescherming? Wij kunnen uw dak van een coating voorzien voor langdurige bescherming tegen mos, regen, vuil en natuur. Op die manier zal uw dak langer schitteren!

Anti-mos onderhoud

Heeft uw woning, handelspand, winkel of horeca zaak regelmatig last van mos? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Wij komen op vaste termijn het dak van uw kantoor, bedrijf of huis ontmossen. Op die manier ontzorgen wij u van dit werk.

Waarom kiezen voor VerdiClean te Sint-Gillis-Waas?

Uw dak reinigen? VerdiClean is al jaren actief in de sector van industriële reiniging voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een jarenlange ervaring en know-how, die uniek is in onze branche. Op die manier kunnen wij onze klanten op de beste mogelijke wijze helpen.

Sommige daken die werden 25 jaar lang niet onderhouden. Het team van VerdiClean gaat er dan tegenaan. Wat anderen onmogelijk achtten, realiseerden wij binnen budget en met volle tevredenheid van de klant. 

Al onze behandelingen zijn getest en hebben geen nadelige impact op het milieu. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke innovatieve technologieën: stoomreiniging, borstelreiniging, … VerdiClean is ook een groene onderneming!

We werken snel, efficiënt, prijsbewust en met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Onze oplossingen zijn voor de lange termijn.

Wanneer beroep doen op dakreiniging van VerdiClean?

Leien dak laten schoonmaken? Last van groenaanslag of mos op uw dak? Van zadeldaken tot platte daken en pannendaken, VerdiClean uit Sint-Gillis-Waas, tussen Beveren en Sint-Niklaas krijgt het proper voor u! Bel of mail nu!

Op zoek naar duurzame dakreiniging? U wil al jaren van het mos op uw dak af? Of u bent op zoek naar een onderhoudscontract voor het ontmossen van uw dak? VerdiClean is gespecialiseerd in het reinigen met stoom van elk soort dak.

Dak ontmossen en schoonmaken te Stekene? Dakcoating nodig in Beveren? Leien reinigen te Lokeren? Elk type dak kan VerdiClean schoonmaken én dit voor lange termijn. Geniet opnieuw van uw dak als nieuw!

Dak reinigen?

"VerdiClean heeft snel en efficiënt werk geleverd. Ons dak is als nieuw!"
Dental Clinic Micholt

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean