VerdiClean Stoomreiniging

Gevel reinigen

Gevel reinigen? VerdiClean te Sint-Gillis-Waas is gespecialiseerd in het stoom reinigen van alle soorten gevels. Stoomreiniging is een milieubewuste techniek voor een perfecte reiniging met langdurig resultaat. Wij gebruiken verschillende technieken zoals zandstralen, chemisch reinigen of torbostralen. 

De gevel is vaak het eerste dat uw bezoekers of klanten zien. Wilt u graag dat uw façade er proper en netjes uit ziet? Doe beroep op VerdiClean!

Gevel stoomreinigingen

Stoomreinigen

Daken kunnen heel erg lijden onder weer, wind en natuur. Stoom verwijdert snel en efficiënt hardnekkig vuil. Bovendien is het milieuvriendelijk en vermijdt het beschadiging van de ondergrond. Er zijn geen bijkomende producten nodig, wat het werk budgetvriendelijk maakt. 

Torbostralen

Torbostralen is een specifieke techniek voor het reinigen van gevels met een bijzondere ondergrond. De vakmannen van VerdiClean analyseren het werk en kiezen voor de meest geschikte techniek. Laat uw gevel weer schitteren!

Zandstralen

Heeft uw woning, handelspand, winkel of horeca zaak regelmatig last van vuil? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Wij kunnen uw façade nevelstralen of zandstralen. De beste oplossing op lange termijn!

Chemisch reinigen

Als laatste techniek is er het chemisch reinigen van gevels. Wij opteren voor deze techniek bij hardnekkig vuil, veroorzaakt door natuur, verkeer of weer. Op die manier zal de gevel van uw huis of pand langer schitteren!

Waarom kiezen voor VerdiClean te Sint-Gillis-Waas?

Gevel reinigen? VerdiClean is al jaren actief in de sector van industriële reiniging voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een jarenlange ervaring en knowhow, die uniek is in onze branche. Op die manier kunnen wij onze klanten op de beste mogelijke wijze helpen.

Sommige gevels en façades werden 25 jaar lang niet onderhouden. Het team van VerdiClean gaat er dan tegenaan. Wat anderen onmogelijk achtten, realiseerden wij binnen budget en met volle tevredenheid van de klant. 

Al onze behandelingen zijn getest en hebben geen nadelige impact op het milieu. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke innovatieve technologieën: stoomreiniging, borstelreiniging, … VerdiClean is ook een groene onderneming!

We werken snel, efficiënt, prijsbewust en met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Kies voor onze duurzame oplossingen.

Wanneer beroep doen op gevelreiniging van VerdiClean?

Vuile gevel? Façade van woning of bedrijf schoonmaken? Reinigen van uw voorgevel? Gevel reinigen te Stekene? Van crepi tot stenen gevels, wij verwijderen alle groenaanslag en vuil.  VerdiClean uit Sint-Gillis-Waas, tussen Beveren en Sint-Niklaas krijgt het proper voor u! 

Er zijn verschillende manieren en werkwijzen om façades schoon te maken. Gevels kunnen via zandstraling proper gemaakt worden of via torbostralen. Stoomreinigen of chemisch reinigen van voorgevels en façades behoort tevens tot de mogelijke oplossingen voor een proper zicht.

Gevel laten kuisen te Stekene? Façade zandstralen te Beveren? Vuile voorgevel schoon maken in Temse? Geen probleem! Elk type gevel kan VerdiClean schoonmaken én dit voor lange termijn. Laat een eerste en vooral nette indruk na aan uw bezoekers, gasten of klanten.

Gevel of façade reinigen?

"Onze gevel zag er niet uit. Helemaal aangetast door weer en wind. VerdiClean uit Sint-Gillis-Waas heeft onze gevel kraaknet gekregen dankzij hun vakkennis en unieke technieken!"
Familie Dierinckx

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean