VerdiClean Stoomreiniging

Gevel renovatie

Op zoek naar gevelrenovatie of het restaureren van uw façade? VerdiClean te Sint-Gillis-Waas herstelt alle soorten gevels. Voegen, metselwerk, herstellingen van ornamenten, ons ervaren team kan alles aan! Renoveren van gevels, herstellen van arduinen gevelplinten of natuursteen repareren. Interesse? Vraag uw gratis offerte voor gevelrenovatie nu aan!

Uitslijpen voegen gevel

Gevelplinten

Daken kunnen heel erg lijden onder weer, wind en natuur. Stoom verwijdert snel en efficiënt hardnekkig vuil. Daarbovenop is het milieuvriendelijk en vermijd het beschadiging aan de ondergrond. Er zijn geen bijkomende producten nodig, wat het werk budgetvriendelijk maakt. Daardoor kunnen we snel en proper te werk gaan.

Uitslijpen en voegen

Is uw dak vuil en uw wil een extra beschermen? Wij kunnen uw dak van een coating voorzien voor langdurige bescherming tegen mos, regen, vuil en natuur. Op die manier zal uw dak langer schitteren!

Gevelornamenten

Heeft uw woning, handelspand, winkel of horeca zaak regelmatig last van mos? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Wij komen op vaste termijn het dak van uw kantoor, bedrijf of huis ontmossen. Op die manier ontzorgen wij u van dit werk.

Natuursteen

Is uw dak vuil en uw wil een extra bescherming? Wij kunnen uw dak van een coating voorzien voor langdurige bescherming tegen mos, regen, vuil en natuur. Op die manier zal uw dak langer schitteren!

Waarom kiezen voor VerdiClean te Sint-Gillis-Waas?

Gevelrenovatie nodig? VerdiClean is al jaren actief in de sector van industriële reiniging voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een jarenlange ervaring en knowhow, die uniek is in onze branche. Op die manier kunnen wij onze klanten op de best mogelijke wijze helpen.

Sommige gevels, façades en voorgevels werden 25 jaar lang niet onderhouden. Het team van VerdiClean gaat er dan tegenaan. Wat anderen onmogelijk achtten, realiseerden wij binnen budget en met volle tevredenheid van de klant. 

Al onze behandelingen zijn getest en hebben geen nadelige impact op het milieu. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke innovatieve technologieën: stoomreiniging, borstelreiniging, … VerdiClean is ook een groene onderneming!

Naast het reinigen, kunnen wij alle soorten gevels herstellen. Van dorpels in natuursteen tot voorgevels in crépi. Gevels uitsloepen en hervoegen, alsook alle metselwerk herstellingen. Het renoveren van façades zit in ons takenpakket.

We werken snel, efficiënt, prijsbewust en met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Voor vandaag, maar ook voor de volgende jaren, want onze oplossingen zijn voor de lange termijn.

Wanneer beroep doen op gevelrenovatie van VerdiClean?

Pleisterwerk van uw gevel laten herstellen? Metselwerk of voegwerk opknappen? Façade van winkel of handelspand renoveren? Gevelrenovatie nodig? VerdiClean uit Sint-Gillis-Waas, tussen Beveren en Sint-Niklaas herstelt het voor u! 

Schade aan gevel? Herstelling nodig? Volledige renovatie van gevel in crépi of bakstenen voorgevel nodig? Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen van gevels. VerdiClean is gespecialiseerd in het restaureren van elke gevel.

Gevel in Sint-Niklaas renoveren? Natuursteen herstellen te Temse? Restauratie van façade in Beveren nodig? Van gevelornamenten tot voegwerk en bepleistering. Elk type gevel kan VerdiClean herstellen én dit voor lange termijn.

Gevel laten renoveren?

"Onze voorgevel van de winkel had ernstige schade opgelopen. We raadpleegden VerdiClean te Sint-Gillis-Waas voor een grondige herstelling. Het ziet er nu piekfijn uit. Onze klanten komen met plezier naar de winkel."
FIve Guys

Zijn er premies voor gevelrenovaties?

 De Vlaamse renovatie- en verbeteringspremie

In het Vlaamse gewest kunt u rekenen op twee soorten premies. Enerzijds is er de renovatiepremie anderzijds is er de verbeteringspremie. Beide kunnen (apart of samen) gebruikt worden, ook voor werken aan uw gevel.

De Vlaamse renovatiepremie dient vooral voor het renoveren van woningen. Wat betekent dat voor uw gevel? Hieronder vallen werkzaamheden als gevelbepleistering, gevelrenovatie, metsel- en voegwerk en gevelreiniging. Het uiteindelijke bedrag dat u aan premie kunt krijgen bedraagt tussen de 20% à 30% van de totale factuur, exclusief BTW. De factuur dient wel een minimaal bedrag van 2500 euro ex. BTW te bevatten.

De Vlaamse verbeteringspremie is vooral gericht op verbeteringswerkzaamheden. Wat betekent dit voor uw gevel? De gevelreiniging valt onder deze premie. De Vlaamse verbeteringspremie kent een hoogte van 1500 euro ex. BTW? De totale factuur moet minimaal 3000€ excl. BTW zijn.

Is uw woning ouder dan tien jaar? Dan kunt u naast de premie ook rekenen op een verlaagd BTW tarief voor alle werken die u uitvoert aan uw gevel. U betaalt dan 6% BTW over de gehele factuur van uw aannemer. Het huis in kwestie dient dan wel voor het grootste deel voor privé doeleinden te worden gebruikt.

De voorwaarden om gebruik te kunnen maken van beide premies hebben onder meer te maken met de hoogte van uw inkomen, de staat van uw woning, de manier waarop de werken worden uitgevoerd, de hoogte van de uiteindelijke facturen en ook of u andere eigendommen in bezit heeft.  Alle informatie vindt u hier terug : https://www.wonenvlaanderen.be/premies

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean