VerdiClean Stoomreiniging

Over Ons

VerdiClean te Sint-Gillis-Waas is uw partner voor milieuvriendelijke reiniging van uw parking, uw oprit, terras, gevel, bestrating, verharding of dak.
 

“Waarom zoeken naar dure en schadelijke oplossingen als u enkel water nodig heeft om te reinigen?”

 

Chemische reinigingsproducten worden vandaag nog teveel gebruikt als laatste reddingsmiddel wanneer andere oplossingen niet werken. Nochtans kan het in vele gevallen veel eenvoudiger: de oplossing heet “stoomreinigen”. Stoom is goedkoop, overal toepasbaar en brengt geen schade toe, noch aan uw ondergrond, noch aan het milieu.

VerdiClean

Zaakvoerders Thomas & Kelly

Ons Team

U kan ons regelmatig tegenkomen onderweg naar een tevreden klant!

VerdiClean

Thomas

Kelly

VerdiClean

Niels

VerdiClean

Matthias

Snel en Proper Werk

Vrijblijvende diagnose.

Snel en proper werk.

Correcte afspraken.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke oplossingen.

Geen chemische producten.

Respect voor het milieu.

Resultaatgericht

Wij zijn fier op ons werk.

We laten uw eigendom als nieuw achter.

Tevreden klanten helpen ons groeien.

Herstellen en renoveren

We doen meer dan reinigen.

Herstellen en renoveren van gevels.

Gevelplinten en natuursteen herstellen.

Wie is VerdiClean?

Bent u op zoek naar een firma in regio Waasland gespecialiseerd in stoomreinigen van daken, gevels & verhardingen? Stuur ons uw vraag en wij geven een gratis offerte!

VerdiClean

Enkele projecten

Groene gevels, vuile opritten, bemoste daken, stoffige poorten,…: u ziet er tegen op om er zelf aan te beginnen. Al snel blijkt dat grootmoeders’ middeltjes niet opgewassen zijn tegen de wetten van de natuur. Dan komt VerdiClean in actie. Snel, efficiënt, prijsbewust, met één belangrijke doelstelling: de tevredenheid van de klant. Voor vandaag, maar ook voor de volgende jaren, want onze oplossingen zijn voor de lange termijn. Proper werk!

Ontdek Stralend Werk

Stralend Werk is de dochter onderneming van VerdiClean, eveneens gevestigd in Sint-Gillis-Waas. U wil uw houten trap, houten meubels of deuren laten zandstralen? Stralend Werk is gespecialiseerd in het luchtgommen en zandstralen van al uw houten meubilair of binnentrappen in hout. 

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean