VerdiClean Stoomreiniging

Realisaties Particulieren

VerdiClean te Sint-Gillis-Waas reinigt uw terras, gevel & oprit met stoom, alsook daken ontmossen. Stoomreiniging is een milieubewuste techniek voor een perfect reiniging met langdurig resultaat.

Is uw gevel beschadigd of verouderd? Wij kunnen de voorgevel of façade van uw huis, handelspand, bedrijf of restaurant renoveren en herstellen.

Terras stoomreinigen

Enkele van onze realisaties

Gevelrenovatie te Antwerpen: Na het herstellen van enkele scheuren en barsten werd deze witsteen gevel gerenoveerd en uiteraard nadien gereinigd.

Voor

Na

Gevelreiniging te Belsele : Na het verwijderen van de houten luiken was duidelijk dat er een groot kleurverschil was. Door te stoomreinigen is dit terug egaal. Een beschermende water gedragen hydrofuge werd ook geplaatst.

Voor

Herstellen voorgevel

Na

Gevelrestauratie

Dakcoating te Sint-Niklaas : verkleuring en mosgroei werden verwijderd gevolgd door het plaatsen van een uv afstotende dakcoating.

25% minder warmteopname!

Voor

Leien dak ontmossen

Na

Leien dak laten ontmossen

Gevelrenovatie te Sint-Niklaas : Hier werden de voegen zeer fijn verwijderd, de gele steen en arduin werd terug proper gezet door te luchtgommen. Nadien opgevoegd met kalkvoegsel volgens gewenste kleur

Voor

Gevelrenovatie Sint-Niklaas

Na

Gevelrenovatie Sint-Niklaas

Gevelreiniging in Sint-Martens-Latem : gevelreiniging + plaatsen preventieve antimos en hydrofuge

Voor

Torbostralen gevel

Na

Torbostralen gevel

Gevelrenovatie te Sint-Niklaas : Kitwerk vernieuwen rondom de ramen en zetvoegen. Plaatsen steenverharder en ontmossen gevels en schouw. 2 lagen dichtingsmortel onderzijde plaatsen en bijplamuren verduurde stenen. Plaatsen zinken druiprand rondom de schouw. Kalkkalei en hechtingsprimer plaatsen, plus 2 lagen silaanhybride verf.

Voor

Kaleien gevel

Na

Plaatsen steenverharder

Gevelreiniging in Sint-Niklaas : Gezien de sterke roetvervuiling werd voorzien een krachtige reiniger te gebruiken. Deze werd afgestoom op 150°C. Na droging werd hierop een solvent hydrofuge geplaatst.

Voor

Gevelrenovatie

Na

Gevel restauratie

Gevelrenovatie in Sint-Niklaas : Voegen werden vakkundig verwijderd, gereinigd door luchtgommen. Het nodige betonherstel nadien werden de bepleistering nog overschilderd met 2 lagen silaanhybrideverf.

Voor

Gevelrenovatie

Na

Gevelrenovatie

Reinigen terrassen in Knokke-Heist : De balkons rond de penthouse werden spekglad deze zijn volledig gereinigd door stoom 150°C geen schade aan de ondergrond. Nadien nog preventief behandeld met antimos product.

Voor

Bankirai terras schoonmaken

Na

Bankirai terras schoonmaken

VerdiClean

VerdiClean
4.8
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Chris DeloddereChris Deloddere
14:32 09 Sep 22
Zeer tevreden van de service van VerdiClean. Ze zijn zeer duidelijk in de offerte, leveren de dienst op tijd en met kwaliteit, en wanneer er problemen optreden zoeken samen met de klant naar de beste oplossing ook al betekent dit mindere inkomsten voor hunzelf.
Annita De RyckeAnnita De Rycke
20:28 17 May 22
Service en kwaliteit
Marc VanmaeleMarc Vanmaele
17:09 12 Jul 20
Kwalitatief werk voor scherpe prijs.Flexibele afhandeling van extraatjes.Thomas heeft voor elk probleem een oplossing - Top!
Len WillemsensLen Willemsens
20:18 04 Jun 20
Onze gevel werd vernieuwd door Verdi Clean. (stralen en hervoegen)Zeer tevreden van het resultaat... het lijkt echt een nieuwe gevel.Het hele team is erg behulpzaam en de samenwerking verliep zeer vlot
Stijn GosselinStijn Gosselin
15:11 28 Mar 18
Zeer tevreden, duidelijke afspraken nagekomen. Waar voor mijn geld
js_loader

© VerdiClean